Reparationskit

GlasWeld vindrute-reparationssatser
Alla GlasWeld satser har tre stora fördelar jämfört med andra kit på marknaden:

Patenterad injektor  som upprätthåller ett vakuum under injicering av harts (lim).

Överlägset harts val för reparationer av högre kvalitet.

Ett omfattande utbildningsprogram.

Om du vill vara bäst i ditt yrke behöver du den bästa utrustningen och utbildningen. Vi har den här.

GlasWeld vindrute reparationssatser är anpassade för alla nivåer av vindrutereparations tekniker och alla plånböcker.Vi har Vindrute reparationssatser med alla grunder för att utföra kvalitets reparationer, från våra Essentional till Elite Kit med avancerad utrustning – vi har satsen för att möta dina behov. Välj bara injektorn du föredrar (EcoVac, Zoom ™ eller Z3 Provac ™) och nivån på kit du behöver.

Alla GlasWeld-injektorer kommer med en livstids garanti.

Intresserad?

ecoVac / zoom Essential Kit

Välj ditt system:

Ska du lägga vindrutereparationer på en stram budget, men vill ha en bra utrustning? Planerar du på att göra enkla reparationer (tjurar ögon, combos, stjärnskott)? Kanske bara för eget bruk och egen firma. Detta kit kan vara det rätta valet för dig. Den levereras med tillräckligt förnödenheter för upp till 100 reparationer, med CurLite UV härdningsljus och den patenterade ecoVac / zoom -injektorn.

 

Standardsystem (ecoVac / zoom essential Plus)

Vi byter ut den enklare härdlampan curLite till den nyaste & mer avancerade härdlampan ProCur+ med tidtagning (1 minut) samt en borrmaskin med borr.

 

Standard Plus (ecoVac / zoom professional)

Detta kit gör det möjligt för mobila reparationer, långa sprickor, kant och hörn reparationer och innehåller ProCur+ lampa! Plus, det kommer med tillräckligt initiala förnödenheter för upp till 100 reparationer i ett ballistik grade fall för att täcka din investering.

 

Professional System (ecoVac / zoom elite eller G3 elite)

Vill du kunna ta itu med reparationer, göra det snabbt och ha tillräckligt med förnödenheter för mellan 300-600 reparationer? Detta kit är för dig! Den innehåller ProCur+ för en enorm tidsbesparing, materiel till 4x reparationerna av våra andra kit och tillbehör för nästan alla situationer.Om du är redo att investera i allt du behöver för att vara ett sant glas reparations proffs, det här är ditt kit! Diplomerad utbildning ingår i priset!

 

Har du fler frågor om våra Produkter?

Kontakta oss

Skicka ett meddelande till oss, så svarar vi så snart vi kan.

0


Det finns inga produkter.