Injektorer

Vindrutereparationsinjektorer

GlasWeld har tre olika injektorer, EcoVac™Z3™ och Zoom Injektor . Zoom och EcoVac är billigare och är lätt att manövrera.

Z3 och Zoom har splains vilket gör den snabbare enklare att använda och med ett accelarations gängor när man skruvar upp vaccum, redan på max tre tag så har man full vaccumsug.

Z3 har en resinpiston som automatiskt isolerar limmet och avlägsnar fukten utan att det blanda sig med limmet, och sparar tid för att utföra i ett extra steg. De är alla tre fantastiska injektorer och vi lämnar valet till dig.

Alla injektorer vi har fungerar mot hur konkav rutorna än är, lätta att ställa in på dom mest konkava rutorna på marknaden, Här är lite mer information:

Intresserad?

Zoom Injector

GlasWeld erbjuder en vindrute reparations injektor till ett attraktivt prisläge, så fler tekniker kan dra nytta av dom tekniska fördelarna.

Denna injektor kan hantera de flesta typer av vindrutan skador mycket bra. Den är byggd för att hålla och är lätt att använda.
Oavsett hur rutan är konkav kan man lätt ställa in injektorn snabbt tack vara splains och en större vit yttre packning.

  • Använder bara 5 droppar harts per reparation
  • Tillverkad av kirurgiskt rostfritt stål – livstidsgaranti
  • Använder Provac teknik – den enda teknik som har ett komplett vakuum under hela reparationsprocessen – allt vakuum och tryckcykler
  • Fristående; inga externa pumpar eller slangar

Videomaterial

Har du fler frågor om våra Produkter?

Kontakta oss

Skicka ett meddelande till oss, så svarar vi så snart vi kan.

0


Det finns inga produkter.