Glasreparation
Se till att öka din verksamhets lönsamhet genom att själv utföra stenskottsreparationer. Att laga stenskott är ett mycket bra sätt att öka sina intäkter. Med vår premiumutrustning och grundliga utbildning är det enkelt att öka sina intäkter.

Här finns pengar att tjäna! Exempel: Ni är 5 mekaniker som vardera jobbar med i snitt 3 bilar per dag. Då hanteras 15 bilar per dag i er verksamhet. Säg att en tredjedel av dessa bilar har ett eller flera stenskott i vindrutan. Det innebär att ni tar hand om ca 5 bilar per dag med stenskott som går att laga. Era lagningar ersätts från kundens försäkringsbolag med upp till 600 kr för varje ruta som lagas. Det ger en inkomst på ca 3.000 kr per dag/ca 15.000 kr per vecka. Eller ca 60.000 kr i månaden! Görs detta elva månader om året så blir summan uppåt 660.000 kr om året. Kunden betalar upp till 200 kr i självrisk till sitt försäkringsbolag.
Varför inte erbjuda alla kunder att laga sina stenskott hos dig?

GODKÄND LEVERANTÖR

Åt bland annat

MILJÖ

BÅDE DU OCH MILJÖN TJÄNAR PÅ DET

KVALITÉ

Verktyg för proffsen

En av anledningarna till Glas-Weld Systemets framgång är dom patenterade injektor systemen. När andra har enkla verktyg som egentligen är framtagna för en ”gör det självare” har Glas-Weld tagit fram proffsverktyg som håller för 1000-tals reparationer, år efter år.

Injektorerna har enkelheten och ändå en överlägsen funktion med kombinationen av vakuum och tryck och en anpassad special UV lampa för snabb och säker härdning.

Resultatet: Nästan osynliga, professionella reparationer varje gång, genomförda med snabbhet och kvalitet. Så bra kvalitet att vi lovar 2 års Hållbarhets-Garanti.

Kontakta oss

Skicka ett meddelande till oss, så svarar vi så snart vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt
0


Det finns inga produkter.