Vilken höst!

 In Nyheter

Det har varit och är en riktigt händelserik höst hos oss på GlasWeld.

Som de flest av er vet gick vår chef och kollega Esbjörn bort i vintras och lämnade ett stort tomrum efter sig. Många av er hörde av sig och undrade vad som skulle hända med bolaget.

Verksamheten rörande bilglas och planglas är nu överlåten och drivs vidare under namnet GlasWeld Sweden AB. Vi kommer ha kvar samma sortiment av GlasWeld´s produkter och fortsätta jobba för att ni som kunder ska få snabb och rätt service. Både gällande leveranser och utbildning inom stenskottslagning och glaspolering.

Vi har under året fått in flertalet nya kunder och dessutom har flera av våra befintliga kunder valt att utöka sin verksamhet inom både bil- och planglas. Detta tycker vi naturligtvis är jättekul!

Sista helgen i september delade vi monter med Car-O-Liner på Automessen i Norska Lilleström. En mycket trevlig mässa där vi kunde knyta flera ny kontakter.

Stefan har åkt land och rike runt och hållit utbildningar, allt från Tjintokk, Arvidsjaur i norr och hela ner till Skåne.

Vi märker att fler av våra kunder tar till sig miljöaspekten när det gäller glas. Att laga istället för att byta ut i de fall det är lämpligt är både ur miljö- och kostnadssynpunkt det bästa alternativet. Speciellt nu när ekonomin ser ut som den gör.

Stort tack till alla våra kunder!

Med vänliga hälsningar

Jörgen & Stefan

Recent Posts
Kontakta oss

Skicka ett meddelande till oss, så svarar vi så snart vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt
0


Det finns inga produkter.