OM OSS

Därför ska du välja GlasWeld

Vi på Glas-Weld lagar rutan utan att demontera den.
Efterhand som vägunderhållet minskar över hela landet ökar vindruteskadorna p.g.a. lös vägbeläggning. Och därmed ökar också behovet av vindrutelagningar

Då priserna för byten ökar p.g.a. att fler och fler rutor hårdlimmas ökar även intresset för vindrutereparationer.
När andra erbjuder sina glasreparationsmetoder är det bara Glas-Weld som erbjuder det mest kompletta konceptet. Väl etablerade Glas-Weld Tekniker i Sverige, har sedan flera år tillbaka lagat 1000-tals stenskott om året och tillsammans med över tusen medarbetare över hela världen tagit ledningen på glasreparationsmarknaden.

Glas-Weld har sitt fäste i USA. Där har man sedan mer än ett decennium sina forsknings- och utvecklingsavdelningar. Där testas och utvecklas Glas-Weld systemet ständigt, från verktyg, utrustning och kemikalier, till träning och teknik.

OM OSS

Varför GlasWeld?

Företaget GlasWeld System AB startade 1995 och blev generalagent i Sverige för GlasWeld.

Männen bakom hade startat reparera stenskott redan 1991 och vidareutvecklade sig till rutbyten och bussarbeten 1993, sedan blev det solfilmning av bilar och efter några år till så utfördes alla slags glasarbeten till fordon, att skära egna lamellrutor och göra mindre isolerglas till bussar, lista om och skära till rutor till traktorer  mm. vi skar också till rutor till mindre båtar och listade om dom.

De drev i många år bilglasmästerier var för sig och gick samman 2002 och bildade ett gemensamt företag, Centrala Bilglas med förgreningar i värmland- och närkeområdet.

GlasWeld System AB drevs under denna tid parallelt med bilglasmästerierna.
GlasWeld rönte allt mer framgång och 2006 avyttrades Centrala Bilglas och sedan 2008  läggs allt engagemang och fokus på att utveckla GlasWeld System AB med Esbjörn Rönnholm som ensam ägare.

Kontakta oss

Skicka ett meddelande till oss, så svarar vi så snart vi kan.

0


Det finns inga produkter.