Vi har utbildningar som givetvis ingår vid försäljning av verktygs-kitten, och kan även erbjuda ytterligare utbildning vid behov för er personal.

Vi har många års erfarenhet av bilglasbranschen och har arbetat med GlasWeld-systemen sedan 1991. Alla GlasWeld-system-utrustningar innehåller allt som behövs för att göra lagningar med bästa kvalitet. De innehåller även instruktionsbok och video på engelska där det finns instruktioner för hur man gör för att lyckas.

Vi kör även utbildningar i vindrutebyten för dom som vill komplettera upp då vi även har varit auktoriserade bilglasmästare genom åren.

Vi i Sverige släpper ingen utrustning utan att vara säker på att ni har minst en heldags utbildning på systemet.

Vilka riktar vi oss till?
Alla verkstäder eller bilfirmor som vill öka sin omsättning genom att själva utföra glasreparationer. Utbildningen vänder sig till all personal på arbetsplatsen som vill öka sitt kunnande rörande reparationer av små skador och skönhetsfel.
Ingen förkunskap krävs. Utbildningen innehåller teori samt mycket praktik för att du ska få en så hög kunskap som möjligt. Vi går noggrant igenom alla verktyg och tillbehör från GlasWeld.
Utbildningen kan hållas antingen hos oss eller så kommer vi till dig. Om vi kommer till dig så tillkommer milersättning samt i förekommande fall hotellkostnad.
Utbildningsdagen (6-8 tim)
• Teoretisk genomgång och bakgrund samt demo
• Praktiska övningar och reparation av olika typer av stenskott
• Genomgång av innehållet i verktygsväskan
• Diplomutdelning
Max antal deltagare per utbildningstillfälle är 8 personer med två instruktörer.

GODKÄND LEVERANTÖR

Åt bland annat

Kontakta oss

Skicka ett meddelande till oss, så svarar vi så snart vi kan.

0


Det finns inga produkter.