Varför reparera?

Ökad synlighet för säkerhet och en mer attraktiv bil för dig

Intresserad?

Tänk dig att dina strålkastare är ”ögon” på fordonet – särskilt på natten.

Är det inte vettigt att dessa ”ögon” ser så bra som möjligt?Gclear Headlight Restoration kan hjälpa ditt fordonets ”ögon” att se bättre i mörker. Detta leder direkt till din säkerhet. Även om en bil med vackra ”ögon” bara gör det hela mer attraktivt.

Om du redan är övertygad om att säkerhet och skönhet är lika som nya strålkastare, antingen anlitar man en tekniker som utför arbetet eller så köper man en egen utrustning och lägger till det i sitt egna reparationsprogram.

Vår OEM Hard Coat och UV härdningsprocess ger varaktiga reparationer med OEM kvalitet.
Alla fordonsstrålkastare kommer från fabriken med en OEM UV Hard Coat avsedd att hålla i många år.
Med tiden orsakar solljuset tillsammans med stenskott att strålkastare långsamt oxiderar och få en grumlig eller missfärgad yta, som inte bara är ett dåligt kosmetiskt utseende, men faktiskt begränsar ljusstyrkan på strålkastarna.

När detta inträffar finns det egentligen bara två alternativ;
ersättning eller återställande. Byte kan vara ett mycket dyrt alternativ, medan restaurering kan återvända strålkastarna till nyskick och med en kvalitets UV-coat med härdningsprocess, kostar betydligt mindre än att byta, och hålla dem borta från våra deponier. Allt samtidigt som alla vinner på det, både du som kund och miljön, en vinn vinn situation.

GlasWeld Clear Headlight Restoration System innehåller en patentskyddad OEM UV Coating och med ett härdningssystem som återställer lampan i klarhet snabbt och enkelt. Vår UV Hard Coat är utvecklad med en respekterad OEM-leverantör, och, när den används med vår frekvens-trimmade UV härdningslampa ger det en hård, tålig, långvarig finish som överträffar OEM standard.
Dina resultat kan variera. I själva verket kan de bli ännu bättre!

Videomaterial

Har du fler frågor om våra Produkter?

Kontakta oss

Skicka ett meddelande till oss, så svarar vi så snart vi kan.

0


Det finns inga produkter.