Varför reparera?

Ökad synlighet för säkerhet och en mer attraktiv bil för dig

Intresserad?

Tänk dig att dina strålkastare är ”ögon” på fordonet – särskilt på natten.

Är det inte vettigt att dessa ”ögon” ser så bra som möjligt? Gclear Headlight Restoration kan hjälpa ditt fordonets ”ögon” att se bättre i mörker. Detta leder direkt till att din och andras säkerhet ökar. Även om en bil med vackra ”ögon” bara gör det hela mer attraktivt.

Om du redan är övertygad om att säkerhet är viktigt vill du säkert åtgärda strålkastarna på bästa sätt. Då får du antingen anlita en tekniker som utför arbetet eller så köper man en egen utrustning och lägger till det i sitt egna reparationsprogram.

Vår OEM Hard Coat och UV härdningsprocess ger varaktiga reparationer med OEM kvalitet.
Alla fordonsstrålkastare kommer från fabriken med en OEM UV Hard Coat som är avsedd att hålla i många år.
Med tiden gör solljuset och yttre slitage att strålkastare långsamt oxiderar och få en grumlig eller missfärgad yta, som inte bara är ett dåligt kosmetiskt utseende, men faktiskt begränsar ljusstyrkan på strålkastarna.

När detta inträffar finns det egentligen bara två alternativ; ersättning eller återställande. Byte kan vara ett mycket dyrt alternativ, medan restaurering kan återvända strålkastarna till nyskick och med en kvalitets UV-coat med härdningsprocess, till en betydligt mindre kostnad än att byta. Och dessutom minskar ju soporna då strålkastaren kan användas många år till. Alla vinner på det, både du som kund och miljön, en vinn vinn situation.

GlasWeld Clear Headlight Restoration System innehåller en patentskyddad OEM UV Coating och med vår härdlampa återställs strålkastarens klarhet snabbt och enkelt. Vår UV Hard Coat är utvecklad med en respekterad OEM-leverantör, och när den används med vår frekvens-trimmade UV härdningslampa ger det en hård, tålig, långvarig finish som överträffar OEM standard.

Videomaterial

Har du fler frågor om våra Produkter?

Kontakta oss

Skicka ett meddelande till oss, så svarar vi så snart vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt
0


Det finns inga produkter.