Var fungerar Gforce?

Glas är överallt och skador kan uppstå vid daglig användning och missbruk till misskötsel och produktionsfrågor. Möjligheterna att hitta glas för reparation är oändliga. Gforce™ erbjuder en enkel och kostnadseffektiv lösning som sparar tid, pengar och glas.

Intresserad?

Tillverkningsanläggningar

När glaset är gjort, härdat, och sedan förberet för skeppning, är chanserna för repor stora. I stället för att kasta det skadade glaset, kan du snabbt och effektivt ta bort glas gnuggar och mindre repor som minskar avfall och gynnar ekonomin i din fabrik. Det är därför mer än hälften av alla stora dörr och fönstertillverkare världen över, som använder Gforce för att spara glas, tid och pengar.

Kommersiella byggnader

Från små till stora varuhus till höghus och kontorsbyggnader, har Gforce använts överallt i världen.När glaset har levererats och installerats, finns det många sätt glaset kan skadas. Vill du ut genom fönstret, ta bort trim, installera om fönstret, och åter måla? Låter kostsamt och tidskrävande, eller hur? Använd i stället Gforce att eliminera denna cykel av avfall.

Automotive

Vi kan inte glömma glaset som används av bilar, lastbilar och bussar. Om vindrutan är repig, kanske från äldre torkarblad, då vet du hur irriterande, för att inte saga synligt, det kan vara. Gforce kommer att ta bort dessa repor utan distorsion. Systemet är så effektivt att nästan alla OEM-tillverkare och distributörer av vindrutor använder den för att ta bort repor som uppstår inom tillverkning och / eller leveransprocessen.

Bostäder

Om du är en hem byggmästare, du är inte ensam om att ha problem med repat glas. Fönster, dörrar, duschväggar – alla dessa platser är utsatta för rep skador i hela byggprocessen.

Byt inte ut ett repat fönster eller en dörr om du inte måste.Visst kan det verka billigare att helt enkelt kasta bort det gamla fönstret och börja om. Det är inte. Det kostar tid och alla byggare kommer att säga att tiden är lika med pengar.Ta bort repor som uppstår under byggprocessen snabbt och enkelt. Du kommer att undra varför du trodde att börja om var bättre.

Har du fler frågor om våra Produkter?

Kontakta oss

Skicka ett meddelande till oss, så svarar vi så snart vi kan.

0


Det finns inga produkter.