Var fungerar Gforce?

Glas finns överallt och skador kan uppstå vid daglig användning, vid misskötsel och vid produktion.
Gforce™ erbjuder en enkel och kostnadseffektiv lösning som sparar tid, pengar och glas.

Intresserad?

Tillverkningsanläggningar

När glaset är tillverkat, härdat, och sedan förberett att fraktas iväg är chanserna för repor stora. I stället för att kasta det skadade glaset, kan du snabbt och effektivt polera eller slipa bort repor. Detta minskar avfall och gynnar ekonomin för tillverkaren. Det är därför mer än hälften av alla stora dörr och fönstertillverkare världen över, som använder Gforce för att spara glas, tid och pengar.

Kommersiella byggnader

Från små till stora hus, höghus, köpcentrum och kontorsbyggnader, Gforce använts överallt i världen. När glaset har levererats och installerats, finns det många sätt som glaset kan skadas på. Vill du då ta bort fönster och lister, installera om fönstret, och åter måla? Låter kostsamt och tidskrävande, eller hur? Använd i stället Gforce för att rätta till skadorna och spara både tid, pengar och avfall.

Fordonsglas

Vi kan inte glömma glaset som används av bilar, lastbilar och bussar. Om vindrutan är repig, kanske märken från torkarblad, då vet du hur irriterande det är. Det kan även var direkt farligt, speciellt vid motljus. Gforce kommer att ta bort dessa repor utan distorsion. Systemet är så effektivt att nästan alla OEM-tillverkare och distributörer av vindrutor använder Gforce för att ta bort repor som uppstår inom tillverkning och / eller leveransprocessen.

Bostäder

Om du är en byggmästare, då är du inte ensam om att ha problem med repat glas. Fönster, dörrar, duschväggar – alla dessa platser är utsatta för att få repor, både vid installation och användning.

Byt inte ut ett repat fönster eller en dörr om du inte måste. Visst kan det verka billigare att helt enkelt kasta bort det gamla fönstret och börja om. Det är det inte. Det kostar tid och som alla inom byggbranschen vet, tid är lika med pengar. Ta bort repor som uppstår under byggprocessen snabbt och enkelt med Gforce. Du kommer att undra varför du trodde att börja om var bättre.

Har du fler frågor om våra Produkter?

Kontakta oss

Skicka ett meddelande till oss, så svarar vi så snart vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt
0


Det finns inga produkter.