Gforce-kit

Gforce™ är repborttagning för glas

Det finns ett system för varje behov och budget.
Oavsett om du är tillverkare, byggföretag, eller en slutanvändare, kommer Gforce fungera för dig.

Före polering:

Efter polering med GlasWeld´s G-Force Max:

Intresserad?

Gforce repborttagningssystem

Gforce är det ursprungliga repborttagningssystem som utarbetats av GlasWeld för att snabbt och effektivt ta bort skador från glas med lite eller ingen förvrängning. Detta bärbara system fungerar på alla typer av glas och är lätt att använda. Välj bland Essentials-, Standard- eller Professional-serien.

Gforce2 repborttagningssystem

Vi har tagit de bästa delarna av vårt Gforce repborttagningssystem för glas och gjort det ännu bättre genom att lägga till ett center-vattenmatningssystem. Detta system möjliggör exakt precision och kontroll så att du kan komma in i trånga kanter och hörn. Och med denna ergonomiska omdesign av centrerad vattentillförsel, kan du arbeta längre i svårare glasskador med minskad trötthet. Systemet finns i Essentials- eller Professional-serien.

Gforce slipmoduler

Att slipa är avlägsnande av glas. Varför slipa glas? Ibland är repor alldeles för djupt som graffiti skador. Gforce slipmoduler ger dig möjlighet att uppgradera ditt Gforce-system och ta bort nästan alla typer av skador, från enkla repor till tung graffiti med minimal distorsion.

Anti-graffiti-film

Används tillsammans med Gforce2 System eller Gforce slipnings moduler, vi har en egenutvecklad anti-graffiti film som appliceras över det ogenomskinliga slipade glaset och kommer att när det torkar, att bli genomskinlig igen i fönstret. Inte nog med att du sparar tid och pengar att reparera glaset, fönstret skyddas också från framtida skador.

 

Ring oss på +46(0)54 530227 för att hitta lösningen på dina repiga glas frågor i dag!

Har du fler frågor om våra Produkter?

Kontakta oss

Skicka ett meddelande till oss, så svarar vi så snart vi kan.

0


Det finns inga produkter.