Gforce-kit

Gforce™ är utrustning för repborttagning på glas

Det finns ett system för varje behov och budget.
Oavsett om du är tillverkare, byggföretag, eller en slutanvändare, kommer Gforce fungera för dig.

Före polering:

Efter polering med GlasWeld´s G-Force Max:

Intresserad?

Gforce MAX repborttagningssystem

Gforce är det ursprungliga repborttagningssystem som utarbetats av GlasWeld för att snabbt och effektivt ta bort skador från glas med lite eller ingen förvrängning. Detta bärbara system fungerar på alla typer av glas och är lätt att använda. Välj mellan  Gforce MAX eller Gforce MAX XL.

Uppgraderad

Vi har tagit de bästa delarna av vårt Gforce2 repborttagningssystem för glas och gjort det ännu bättre i Gforce MAX. Detta system möjliggör exakt precision och kontroll så att du kan komma in i trånga kanter och hörn. Och med denna ergonomiska omdesign med inkapslad centrerad vattentillförsel, kan du arbeta längre i svårare glasskador med minskad trötthet. Systemet finns som Gforce MAX och Gforce MAX XL.

Gforce Microforce slipdiskar

Att slipa är avlägsnande av glas. Varför slipa glas? Ibland är repor alldeles för djupt som graffiti skador. Gforce Microforce slipdiskar ger dig möjlighet att uppgradera ditt Gforce-system och ta bort nästan alla typer av skador, från enkla repor till tung graffiti med minimal distorsion.

Anti-graffiti-film

Används tillsammans med Gforce MAX System eller Microforce diskar Vi har en egenutvecklad anti-graffiti film som appliceras över det slipade glaset och kommer att, när det torkar, att bli genomskinlig. Inte nog med att du sparar tid och pengar genom att reparera glaset, fönstret skyddas också från framtida skador.

 

Ring oss på +46(0)54 530227 för att hitta lösningen på dina repiga glas frågor i dag!

Har du fler frågor om våra Produkter?

Kontakta oss

Skicka ett meddelande till oss, så svarar vi så snart vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt
0


Det finns inga produkter.