GlasWeld proClean

Varför ska du laga vindrutan?

Det är ganska enkelt.
Både du och miljön tjänar på det. i världen byts det otroliga mängder med glas årligen och repareras det i tid sjunker den summan dramatisk
Tänk på att miljön också skonas samtidigt.

Intresserad?

Därför ska du välja Glas-Weld

Efterhand som vägunderhållet minskar över hela landet ökar vindruteskadorna p.g.a. lös vägbeläggning. Och därmed ökar också behovet av vindrutelagningar
Då priserna för byten ökar p.g.a. att fler och fler rutor hårdlimmas ökar även intresset för vindrutereparationer.

När andra erbjuder sina glasreparationsmetoder är det bara Glas-Weld som erbjuder det mest kompletta konceptet. Väl etablerade Glas-Weld Tekniker i Sverige, har sedan många år tillbaka lagat 1000-tals stenskott om året och tillsammans med över tusen medarbetare över hela världen tagit ledningen på glasreparationsmarknaden.

Glas-Weld har sitt fäste i USA. Där har man sedan mer än ett decennium sina forsknings- och utvecklingsavdelningar. Där testas och utvecklas Glas-Weld systemet ständigt, från verktyg, utrustning och kemikalier, till träning och teknik.

Verktyg för proffsen

En av anledningarna till Glas-Weld Systemets framgång är dom patenterade injektor systemen. När andra har enkla verktyg som egentligen är framtagna för en ”gör det självare” har Glas-Weld tagit fram proffsverktyg som håller för 1000-tals reparationer, år efter år.
Injektorerna har enkelheten och ändå en överlägsen funktion med kombinationen av vakuum och tryck och en anpassad special UV lampa för snabb och säker härdning.

Resultatet: Nästan osynliga, professionella reparationer varje gång, genomförda med snabbhet och kvalitet.
Så bra kvalitet att vi lovar 2 års Hållbarhets-Garanti.

Ta bort vattenfläckar från glas är enkelt och prisvärt

Vår nya professionell nivå biologiskt nedbrytbara, har vattenbaserad glas fläckborttagnings använts, testad och godkänd av vår gå till team av kundfokus gruppdeltagare.

Här är vad kunderna har att säga om vår proClean™ Water Spot & Stain Remover

  • Lätt att applicera med enastående resultat.
  • Tar bort fläckar från fordon, båtar, spis toppar, duschdörrar och mer.

GlasWelds proClean™ Water Spot & Stain Remover:

  • Tar bort kalkavlagringar, oxiderade färg, rost och fett motor.
  • Tar Steg 1, 2 & 3 spotting.
  • Effektiva för att avlägsna atmosfär etsning.
  • Åter glas, metallytor, målade ytor, glasfiber gelcoat, spis toppar, kastruller och stekpannor, kakel och duschar. Se andra användningsområden för proClean.
  • Lätt att applicera. Vattenbaserat. Biologiskt nedbrytbar.

”Detta är en vida överlägsen produkt! Vi har använt andra produkter innan, men Proclean gjorde mina medarbetare och mitt liv enklare. Inga andra produkter jämfört med Proclean. Det gjorde de vatten fläckar försvinner med liten ansträngning och minimal sanering. Proclean omfattade flera fönster per flaska och fungerade bättre, vilket gör fönstren som behövde bytas ut blir som nya igen! Vi kommer att använda det igen och rekommenderar det till alla med hårt vatten fläckar.”

Peter Shanks
White Oak Konstruktion

Bilden nedan visar före och efter rengöring etapp-3 skador på fönstren i Deschutes Brewery huvudkontor i Bend, Oregon.

Proclean™ Water Spot & Stain Remover finns individuellt i 16 ounce flaskor eller av ärendet (12 / fall) och kan appliceras för hand eller används med vår Gforce glaspolermaskin.

Har du fler frågor om våra Produkter?

Kontakta oss

Skicka ett meddelande till oss, så svarar vi så snart vi kan.

0


Det finns inga produkter.