Automässan i Göteborg

 In Nyheter

Hejsan
Vi startade året med att ställa ut på Automässan i Göteborg där det kom över 15000 besökare, onsdagen var ganska lugn i vanlig ordning men torsdagen och fredagen var riktigt bra dagar, lördagen var hyfsad men lite lugnare än föregående dagar.
Vi fick bra intresse och en hel del köp direkt på plats med  20% i mässrabatt .

alt

Största intresset var en produkt där vi kan renovera strålkastarna på bilarna, alla nya bilar idag har plast istället för glas som det var förr, det handlar säkert om bättre design och bättre ljus i och med xenonljusen som kommit på marknaden.

 

DSCN1663-2

Vi fick även besök av Ronnie på AD Bildelar

Givetvis så innebär det ju problem med att plasten inte håller i längden mot stenskott och solljus som bränner sönder UV skyddet som är applicerade på lamporna, vilket vi ser som oxiderade lampor vilka blir både fula och som förlorar ljusbilder.
Vidare så även när man har repat lamporna vid hårda kollisioner mot något föremål så kan vi slipa ner och lägga på nytt UVskydd och får dom, som nya igen med minst 2års garanti.

Efter mässan åkte jag direkt ner till Wolfsburg med Dennis Garbutt som är General Manager för GlasWeld i USA, vi hade möte med dom där det gällde att bli godkänd leverantör till VW G-Force scratch removal kitt, och det lyckades bra, så nu är vi godkända leverantörer till VW .

alt

Namn från Vänster Toralf Hals min konsult i Tyskland, Esbjörn Rönnholm Glas-Weld System AB Sverige, Dennis Garbut General manager från GlasWeld USA och  Herr Manfred Erdman från VW i Wolfsburg.

Recent Posts
Kontakta oss

Skicka ett meddelande till oss, så svarar vi så snart vi kan.

0


Det finns inga produkter.
Testbil