Vindrutereparation

Det är ganska enkelt – Både du och miljön tjänar på det.

 

I världen byts det otroliga mängder med glas årligen och
repareras det i tid sjunker den summan dramatisk
Tänk på att miljön också skonas samtidigt.

Därför ska du välja Glas-Weld

Efterhand som vägunderhållet minskar över hela landet ökar vindruteskadorna p.g.a. lös vägbeläggning. Och därmed ökar också behovet av vindrutelagningar
Då priserna för byten ökar p.g.a. att fler och fler rutor hårdlimmas ökar även intresset för vindrutereparationer.

När andra erbjuder sina glasreparationsmetoder är det bara Glas-Weld som erbjuder det mest kompletta konceptet. Väl etablerade Glas-Weld Tekniker i Sverige, har sedan många år tillbaka lagat 1000-tals stenskott om året och tillsammans med över tusen medarbetare över hela världen tagit ledningen på glasreparationsmarknaden.

Glas-Weld har sitt fäste i USA. Där har man sedan mer än ett decennium sina forsknings- och utvecklingsavdelningar. Där testas och utvecklas Glas-Weld systemet ständigt, från verktyg, utrustning och kemikalier, till träning och teknik.

Både du och miljön tjänar på det
Verktyg för proffsen

En av anledningarna till Glas-Weld Systemets framgång är dom patenterade injektor systemen. När andra har enkla verktyg som egentligen är framtagna för en ”gör det självare” har Glas-Weld tagit fram proffsverktyg som håller för 1000-tals reparationer, år efter år.

Injektorerna har enkelheten och ändå en överlägsen funktion med kombinationen av vakuum och tryck och en anpassad special UV lampa för snabb och säker härdning.

Resultatet: Nästan osynliga, professionella reparationer varje gång, genomförda med snabbhet och kvalitet.
Så bra kvalitet att vi lovar 2 års Hållbarhets-Garanti.