GlasWeld-systemet

GlasWeld-systemet — Världsledande inom bilglas och glasreparationsbranschen

När du behöver hjälp med glasreparation av bilrutor eller glas har du kommit helt rätt, med över 20 års erfarenhet och utveckling.

Våra patenterade verktyg och ständigt utvecklade teknik är det bästa ni kan få. När du väljer Glas-Welds utrustningar som återförsäljare och använder dig av våra tjänster med utbildningar, får ni dom bästa reparationerna som branschen kan erbjuda. Dessutom kan eventuell finansiering ordnas.

Våra produkter underlättar för dig som är i behov av någon form av glaslagning. Det kan exempelvis vara repor, stenskott eller vårt huvudstrålkastare kit med OEM standard.

I världen byts otroligt mycket glas i onödan och denna siffra kan sjunka radikalt ifall bilglasen eller glasen istället lagas i tid. Samtidigt som du sparar pengar skonas även miljön.

Vi har utrustningar för att polera bort repor i glas och även reparations kit för huvudstrålkastare med OEM standard och 2 års garanti.

Ring för prisuppgifter eller skicka mail för mer information. När du blivit kund hos oss och för att kunna se priserna på våra produkter samt kunna beställa dem så krävs det att du skapar ett användarkonto. Detta gör du genom att trycka på ”registrera” till vänster under fliken Produkter.

VI HAR STENSKOTTSUTRUSTNINGAR FRÅN 8 746 kr,
REPBORTTAGNINGSUTRUSTNINGAR FRÅN 12 671 kr och
HUVUDSTRÅLKASTARUTRUSTNINGAR.

Länk till vår ISO
GWIntyg Glasweld140317