Varför GlasWeld?

Därför ska du välja GlasWeld

Vi på Glas-Weld lagar rutan utan att demontera den.
Efterhand som vägunderhållet minskar över hela landet ökar vindruteskadorna p.g.a. lös vägbeläggning. Och därmed ökar också behovet av vindrutelagningar

Då priserna för byten ökar p.g.a. att fler och fler rutor hårdlimmas ökar även intresset för vindrutereparationer.
När andra erbjuder sina glasreparationsmetoder är det bara Glas-Weld som erbjuder det mest kompletta konceptet. Väl etablerade Glas-Weld Tekniker i Sverige, har sedan flera år tillbaka lagat 1000-tals stenskott om året och tillsammans med över tusen medarbetare över hela världen tagit ledningen på glasreparationsmarknaden.

Glas-Weld har sitt fäste i USA. Där har man sedan mer än ett decennium sina forsknings- och utvecklingsavdelningar. Där testas och utvecklas Glas-Weld systemet ständigt, från verktyg, utrustning och kemikalier, till träning och teknik.

Verktyg för proffsen

En av anledningarna till Glas-Weld Systemets framgång är det patenterade Pro-Vac systemet. När andra har enkla verktyg som egentligen är framtagna för en ”gör det självare” har Glas-Weld tagit fram proffsverktyg som håller för 1000-tals reparationer, år efter år.
Pro-Vac har enkelheten och ändå en överlägsen funktion.

Pro-Vac har en kraftfull kombination, som matchar suget hos en elektrisk vakuumpump kombinerat av hastigheten av en gängad injektor

Resultatet: Nästan osynliga, professionella reparationer varje gång, genomförda med snabbhet och kvalitet.

Så bra kvalitet att vi lovar 2 års Hållbarhets-Garanti.